Ota yhteyttä!

Meihin voi ottaa yhteyttä 365 päivää vuodessa

Vanha Raumantie
410 Masku

010 2007390

Padel Masku – mikä ja kuka?

Nordic Padel Oy perustettiin vuonna 2018 ja pääkaupunkiseudulla yritys hallinnoi useampaa World Padel Tourin hyväksymää padelkeskusta: Padel Helsingin kolmea valaistua ulkopadel-kenttää Helsingin Lauttasaaressa, Padel Vantaan viittä kilpamittaista sisäpadel-kenttää Vantaan Kaivokselassa sekä kuutta valaistua ulkopadel-kenttää Vantaan Rajatorpassa. Yrityksen perustajäsenistöön kuuluu kaksi nuorta miestä, lapsuudenystävät Marius Van Andringa ja Matias Kuusinen.

Matias Kuusinen

“Moikka! Olen vuonna 1993 syntynyt rakennusalan yrittäjä ja innokas padel-harrastaja. Vapaa-aika kuluu urheilun ja erityisesti padelin parissa. Kesäisin viihdyn myös vesillä ja golfkentillä. “Henkirei’äksi” kehkeytynyt padel-innostus syttyi kaveriporukan kanssa vuonna 2017. Padel kiehtoo lajina yhteisöllisyytensä vuoksi ja jos on minkäänlaista mailapelitaustaa pohjilla saa yleensä jo hyvät pallorallit aikaan kenen tahansa kanssa. Törmäillään Kaivokselan tai Lauttasaaren kentillä!”

Marius Van Andringa

“Olen vuonna 1994 syntynyt suomalais-ranskalainen ammattiurheilija. Nuorempana harrastin jalkapalloa sekä koripalloa. Koripallosta on sittemmin tullut ammattini. Urani alkoi vuonna 2014 Joensuun Katajasta, jossa pelasin kaksi vuotta. Sieltä matka jatkui Lapuan kautta Uuteenkaupunkiin Korihaiden riveihin. Olen ollut mukana U-20 -joukkueessa ja miesten haastajamaajoukkueessa, josta seuraava askel olisi toivon mukaan Susijengi. Padelista innostuin vuonna 2017 ja siitä on muodostunut vahva intohimo. Nähdään kentillä!”

TILAA UUTISKIRJE

Jätä yhteystietosi alle