16. huhtikuuta 2021

KESÄN 2021 VALMENNUSAIKATAULU ON NYT JULKI!

Pari kuukautta vielä ja sitten mennään! 🎾 on siis aika julkistaa osa Padel Maskun tulevan kesäkauden valmennuksista! 😍

Padel Maskun päävalmentaja, espanjalaistaustainen David Lozano ottaa päävastuun tulevana kesänä kaikista Maskun padelvalmennuksista sekä erilaisista kursseista, niin alkeis-, jatko- kuin juniorikursseista! David on tietysti saatavilla sopimuksen mukaan yksityisvalmennuksille, niin privaatisti kuin ryhmillekin!

David on saanut padel-oppinsa Espanjassa ja hän on suorittanut Suomen Padelliiton Taso 1 -ohjaajakoulutuksen. Siviiliammatiltaan David on kokki. Davidin intohimo on nostaa suomalainen padel seuraavalle tasolle ja kehittää erityisesti junioritoimintaa.

Davidin terveiset lukijoille:

”Moi! olen David – espanjalainen ammatti-padelvalmentaja. Minulla on valmentajakoulutus DM-Padel Academysta Madridista WPT-valmentaja Diego Mieresin yksityisopetuksesta. Padelia olen pelannut 11-vuotiaasta alkaen ja käynyt koko nuoruuden viikoittain huippuvalmentajien valmennuksissa. Olen myös ollut kaksi kertaa Katalonian juniorikisojen finaalissa, joista toisen voitin parini kanssa. Haluan tuoda valmennuksissani perinteisiä padelin oppeja suomalaisille ja kehittää pelaajien tekniikkaa sekä taktiikkaa. Aloitetaan yhdessä työ kohti parempaa pelitasoa!”

Tarkkaan kurssitarjontaamme ja aikatauluihin sekä tietysti Davidiin pääset tutustumaan uusilla kotisivuillamme www.padelmasku.com/valmennukset 🎾

Voit ilmoittautua yksin tai ystäväsi kanssa eri kursseille jo nyt sähköpostitse osoitteeseen [email protected]!

Tehdään tulevasta kesästä kaikkien aikojen padelkesä, josta voi kivasti sitten siirtyä uuteen uljaaseen, Turun seudun siisteimpään padelhalliin! 😉

29. maaliskuuta 2021

Prosessi etenee – kohti Maskua ja Varsinais-Suomea!

 
Kesäkuussa 2021 pelataan padelia kolmella upouudella kilpamitoin varustellulla ulkokentällä Turun seudulla Maskun Rivieran uimarannalla aivan Valtatie 8 :n välittömässä läheisyydessä! Lisäksi tuomme padelin myös ympärivuotiseksi lajiksi Maskuun, kun avaamme syyskuussa aivan rannan viereen täysin uuden padel-keskuksen, jossa tulee olemaan neljä kilpamitoitettua, jopa kymmenen metrin vapaalla korkeudella varustettua WPT-hyväksyttyä panoramakenttää sekä yksi supersuosittu täysimittainen single-kenttä!

Mukana on tuttuun tyyliin päivittäin asiakaspalvelua, rannalla upouudet sauna- ja suihkutilat sekä terassialue, mahdollisuus talvisin uida avannossa, tietysti Suomen suurimman Padeltarvike.fi :n oma kauppa sekä rakennamme A-oikeuksilla varustetun näköalaterassin, josta on näkyvyys kaikille sisäkentillemme! 

Vakiovuorot ulkokentillemme tulevaksi kesäksi sekä sisäkentillemme tulevalle hallikaudelle 2021-22 ovat varattavissa jo nyt! Varaukset sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa: olemme Instagramissa @padelmasku sekä Facebookissa Padel Masku!

TILAA UUTISKIRJE

Jätä yhteystietosi alle